Om os – GP Medical Devices

GP Medical Devices ApS blev etableret i 2008 af Henning Hedegaard og har hovedkvarter i Nupark, Holstebro.

 

GP Medical Devices er en innovativ drevet virksomhed, som udvikler, producerer og markedsfører medicinske engangsartikler i tæt samarbejde med patienter, patientforeninger og sundhedspersonale.

 

Vores medicinske engangsartikler er håndlavede og fremstillet i et patenteret specialpapir, som er miljøvenligt og biologisk nedbrydeligt. Alle vores produkter produceres lokalt af mangeårige samarbejdspartnere.

 

 

International virksomhed

GP Medical Devices er i dag en international virksomhed, som leverer medicinske engangsartikler til hospitaler i Europa og USA. I nogle lande (pt. Sverige og Portugal) er vores produkt, EasyDrainer, fuldt tilskudsberettiget.

 

I Danmark har vi siden 2014 leveret de kits, som danske regioners Afdelinger for Folkeundersøgelser udsender til screening for tarmkræft. De udsendte kits indeholder bl.a. vores produkt EasySampler til opsamling af afføring. Fra 2018 modtager alle borgere mellem 50 og 74 år i Danmark, som udgangspunkt en invitation til screening for tarmkræft hvert andet år.

 

Vi udvikler også mange kundetilpassede specialløsninger. Fx har vi sammen med Kræftens Bekæmpelse udviklet en specialløsning til indsamling af DNA.

 

 

Mission, vision og filosofi

Vi har en klar mission om, at vi fortsat vil udvikle produkter, som hjælper brugerne til en forbedret hverdag. Det bakkes op af vores vision om, at vi vil være en global leverandør af innovative og unikke, medicinske engangsartikler. Artikler, som vi udvikler i tæt samarbejde med patienter og sundhedspersonale.

 

Vores filosofi er med andre ord at gøre innovative idéer til produkter, der gør livet lettere.