EasySampler serien opsamling af urin og afføring

Om EasySampler serien

EasySampler – urin- og afføringsopsamler af papir

EasySampler-serien fra GP Medical Devices indeholder to engangsprodukter til nem og brugervenlig opsamling af afføringsprøver og ét engangsprodukt til opsamling af urin og tynd afføring. Produkterne er alle håndlavede og fremstillet i et patenteret specialpapir. Papiret monteres nemt på toilettet og gør opsamling af afføring eller urin let og hygiejnisk. Efter brug skylles det letopløselige papir ud sammen med toiletvandet.

 

Miljøvenligt og biologisk, nedbrydeligt papir

Det patenterede specialpapir produceres i Finland, og modellerne i EasySampler-serien er alle certificerede fra Eurofins i Frankrig, hvor de har bestået tests inden for udskylning og biologisk nedbrydning. Det miljøvenlige papir er designet, så man undgår luftlommer i rør og dermed blokering af afløb, når papiret skylles ud.

EasySampler er CE-mærket efter IVD klassificering, og EasySampler kit-løsningerne er godkendte efter UN 3373/P 650.

 

God tid til at tage prøven

En belægning på den ene side af papiret sikrer, at det kan holde i 6-8 minutter efter kontakt med afføring / urin. Det betyder, at man i ro og mag kan følge den brugervenlige vejledning og tage prøven. Til gengæld går det hurtig, når papiret skal skylles ud. Fra det øjeblik man har løsnet papiret fra toiletkummens kant, og det rammer toiletvandet, går der kun 60 sekunder, før papiret begynder at gå i opløsning.

EasySampler er en dansk opfindelse, og både læger, sygeplejersker og patienter har bidraget til udviklingen af modellerne, som:

  • er nemme at montere på toilettet
  • tilbyder patienterne en nem, brugervenlig og hygiejnisk metode til opsamling af afføring eller urin
  • reducerer risikoen for forurening med vand, desinfektionsmidler eller andre kilder
  • sikrer kvaliteten i prøvetagningen
  • separerer afføring fra urin og menstruationsblod
  • er biologisk nedbrydelige og kan skylles ud efter brug

 

Produkterne i EasySampler-serien fås i forskellige pakninger og kits. Læs mere om kits her.