EasySampler serien opsamling af urin og afføring

EasySampler EU & US

Komplette løsninger

Afføring kan indeholde værdifulde oplysninger om, hvad der er galt i maven, tarmene eller en anden del af det gastrointestinale system. Derfor skal nogle patienter tage afføringsprøver, som skal undersøges.

For mange patienter er det at tage en afføringsprøve en uvant situation, og mange finder det både vanskeligt og ubehageligt. Og det gør det ikke nemmere for patienterne, at de ofte kun får udleveret et prøvebæger uden instruktion i, hvordan prøven skal tages.

Derfor har vi hos GP Medical Devices – i samarbejde med læger og sygeplejersker – udviklet komplette løsninger til denne ofte lidt prekære situation.

 

EU & US

EasySampler-serien består af to modeller til afføringsprøver:

  • EU-version – til toiletter med lav vandstand / vandspejl
  • US-version – til toiletter med høj vandstand / vandspejl

EasySampler EU

EasySampler US

Forpakninger og kits

EasySampler fås i forskellige pakninger, og der følger altid en grundig instruktion med. Instruktionen indeholder piktogrammer og supplerende tekst, som trin for trin viser, hvordan patienten skal tage prøven. Se instruktioner her.

EasySampler Mini Kit indeholder også et par engangshandsker og to papirskeer til optagning af afføring. Og Easy Sampler Complete Kit indeholder foruden instruktion, engangshandsker og papirske også et prøvetagningsrør, et forsendelsesrør, en patient infolabel samt en forsendelseskuvert. Læs mere om forpakninger og kits her.

Individuelle løsninger

Hos GP Medical Devices laver vi også gerne individuelle løsninger, som opfylder behovene på de enkelte sygehusafdelinger. Kontakt os for at høre nærmere.